مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۰ دی ۱۳۹۷ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ دی ۱۳۹۷ سلام خواهشا هرچه زود تر تیم اسپیک آسیا رو اوکی کنید برای صبانتی ها آخه رو آی پی هایه صبانت به تی اس کانکت نمیشه و بلک لیست میزنه و من تمام روش هایی که گفتیدو رفتم و حتی تیم اسپیک رو پاک و نصب کردم ! 1 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Hosseinadele 1 ارسال شده در ۱۱ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ دی ۱۳۹۷ سلام عزیز صبانت هیچ مشکلی نداره و کاملا اوکیه من خودم با صبانت کانکت میدم. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۱ دی ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ دی ۱۳۹۷ ای بابا پس مشکل من چیه همه کار هارو انجام داد م دیگه اه 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ViP.mohaMad 3 ارسال شده در ۱۲ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ دی ۱۳۹۷ برنامه رو از مسیر دیگری دانلود کنید. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت BlaCk 3V!lZ 25 ارسال شده در ۱۳ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ دی ۱۳۹۷ برای حل این مشکل از این صفحه دیدن کنید . 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۳ دی ۱۳۹۷ مالک مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ دی ۱۳۹۷ ممنون مشکل حل شد . 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .