کاربر سایت Taji 10 ارسال شده در ۷ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ دی ۱۳۹۷ سلام بهترین رزولوشن زیر کدامه با دلیل؟ 480×640 600×800 768×1024 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت TEZAR~EDI 2 ارسال شده در ۷ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ دی ۱۳۹۷ 800*600 دلیل : یه راند استفاده کن خودت میگیری مطلبو نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۸ دی ۱۳۹۷ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ دی ۱۳۹۷ 640x480 بازیتو خیلی خوب میکنه 1024x768 گرافیک بازی رو میبره بالا ولی یکم سخت میشه بازی 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۸ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ دی ۱۳۹۷ اقا یکی مونده به اخر از همه بهتره هرکی هرچی میگه چرت فقط یکی مونده به اخر اقا cfg که aim من درست کن میخوام نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۹ دی ۱۳۹۷ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ دی ۱۳۹۷ نامرد منم چرت میگم D:? 2 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۹ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ دی ۱۳۹۷ yeee :DDD 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت BlaCk 3V!lZ 25 ارسال شده در ۱۲ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ دی ۱۳۹۷ من خودم از 1024x768 استفاده میکنم و به نظرم از همه بهتره چون هم گرافیکو میبره بالا و اگر تنظیمات دیگر مربوطه نیز مناسب این رزولوشن باشه بازی رو هم عالی میکنه . 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .