کاربر سایت Abolfazl137791 12 ارسال شده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ نام شما در سرور The Alpha WOLF کدام سرور Jailbreak تاریخ شکایت 27 خرداد 1400 شکایت بر علیه mmmmmm مستندات mmmm.dem توضیحات با سلام؛ این پلیر با عرض احترام ویژه خدمت پدر و مادر و عرض تبریک بابت تربیت همچین فرزندی، تا چشم ادمین رو دور میبینن شروع میکنن به گند زدن به سرور با فحاشی و هر جور کاری که در حالت عادی بن داره. این چندمین بار بود که این رفتارشون رو دیدم و خودش هم میگه که من 30 بار بن شدم و مسخره می کنه سیستم مجازات اینجا رو که فوقش 10 دقیقه بن میشه و تمام. من این بار دمو ضبط کردم و فرستادم. نمی دونم صدا ها هم ضبط میشه یا خیر ولی این گوشهای از خرابکاری ایشونه. غیر از این بنده خدا هم چند نفر دیگهای هم هستند که تا چشم ادمین رو دور میبینن گندکاری میکنن؛ اونا هم به وقتش (اینکه می بینید تو سرور ترور هم تیمیم رو میکشم به خاطر همیناست که تا اوضاع رو خوب میبینن گند میزنن به بازی) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ خرداد ۱۴۰۰ با سلام دمویی که قرار دادید بررسی میشه و پلیر مربوطه در صورت مشاهده گگ میشه از این به بعد این نوع شکایات مربوط به پلیر رو در پی وی @erfan_mh80 پیگیری کنید بسته شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده