کاربر سایت Abolfazl137791 12 ارسال شده در ۶ بهمن ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ بهمن ۱۳۹۹ سلام و خسته نباشید به همگی! چند وقتیه که تو سرور های پابلیک (حداقل پابلیک 4 که من بیشتر اوقات توش هستم) فرد یا افرادی پیدا شدند که دائماً رکوئست مانی میفرستند و به نوعی اسپم میکنند و این کار خصوصا موقعی که تو موقعیت حساسی هستیم (که تقریبا همیشه همین طوره) به شدت رو اعصابه. حالا این کار اون قدر تکرار شده و طرف هم انقدر خیالش راحته که بن نمیشه، که همیشه با اسم های عجق و وجق هست و همه هم دارن میگن که اینه ولی تنها واکنش ادمینها: "رک رو ببند." این کار تنها پاک کردن صورت مسئله است. اگر پلاگین قابل ادیت نیست (که احتمالا هم نیست)؛ پس لطفا از ادمینها میخوایم تا یه واکنش قاطعتری نشون بدن. گناه رو اون میکنه، مجازات که نمیشه هیچ، جدا از عذابی که بقیه رو دچارش کرده، یه زحمت اضافه رو هم تحمیل میکنه. من خودم شاهد بودم و دیدم که طرف تو یه مچ کامل از شروع تا پایان (شاید 45 دقیقه) حضور داشت ولی نه بن شد و نه کیک. این کار هم به نوعی اسپم کردن محسوب میشه و لطفا همون طوری که اون زیر همیشه مینویسید (یا پلاگینتون مینویسه) Spam Prohabited، با این افراد هم برخورد کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۷ بهمن ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ بهمن ۱۳۹۹ سلام بزن /tm بعد 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Abolfazl137791 12 ارسال شده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ جالبه هیچ کس هیچی نمیگه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Abolfazl137791 12 ارسال شده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۹ شما وقتی مزاحم تلفنی داری، کلا بیخیال تلفن میشید و سیم تلفن رو در میارید؟ اگر آره که پلاگین رو بردارید و اگر خیر که برخورد کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .