کاربر سایت Abolfazl137791 12 ارسال شده در ۱ بهمن ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ بهمن ۱۳۹۹ نام شما در سرور The Alpha WOLF استیم شما در سرور STEAM_0:0:442991864 بن شده در کدام سرور Public #4 ارور بن Local Ban بن شده توسط نمیدونم کدوم ادمین بودند علت بن هیچ دلیل خاصی نمیبینم که باعث بن شدنم باشه...؛ فقط آمارم 19 کیل با یک بار مرگ بود. تاریخ بن اول بهمن 1399 ساعت 20:49 علت آنبن اگر به خاطر شک به چیت بوده که من قبلاً هم گفتم من حتی cfg هم ندارم رو کانترم، چیت که بماند. سابق بر این هم ادمین سرور جیل آسیا بودم. توضیحات من که عادی داشتم بازیمو میکردم؛ حتی اگر ادمین هم پشت دستم هم میومد میدید که من دارم نرمال پلی میدم، دمیج میخورم، دمیج میدم و کیل میگیرم. ولی چرا بن شدم؟ نمیدونم؛ نفر بعد از من تو جدول، 17 کیل و 3 تا مرگ داشت و ادمین بود؛ آمار من خیلی هم فرق نداشت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲ بهمن ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ بهمن ۱۳۹۹ (ویرایش شده) اشتباهی پیش اومده بود آنبن شدی ویرایش شده ۲ بهمن ۱۳۹۹ توسط Dr.Ali لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده