کاربر سایت Abolfazl137791 12 ارسال شده در ۷ مهر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ مهر ۱۳۹۹ (ویرایش شده) نام شما در سرور The Alpha WOLF استیم شما در سرور STEAM_0:0:442991864 بن شده در کدام سرور Public .::TOP PLaYer's::. ارور بن Local Ban بن شده توسط متاسفانه نفهمیدم کدوم ادمین بودند ساعت 10:35 شب دوشنبه 7 مهر علت بن خودم هم نفهمیدم چرا بن شدم تاریخ بن دوشنبه 7 مهر ماه علت آنبن کار خلافی نکردم. توضیحات امشب در حالی که خود جناب عدنان هم داخل سرور حضور داشتند وارد مپ Cbble شدیم؛ یکی از ادمین های محترم در تیم سیتی یه ردیف نارنجک رو تو بیس سیتی دراپ کردند؛ بنده و یه بنده خدای دیگه از vip یا ادمین های سیتی شروع کردیم پرت کردن این نارنجک ها و از اونجایی که تیم ترور از یکی از دالون ها در حال اومدن بودند اونجا رو به نوعی بمبارون کردیم... بلافاصله بعد از این که مردم لوکال بن شدم ... ویرایش شده ۱۱ مهر ۱۳۹۹ توسط Dr.Ali نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .