کاربر سایت farbod_play 2 ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۴۰۰ نام شما در انجمن farbodplay تاریخ امروز شکایت بر علیه devil-` مستندات خواهم گزاشت توضیحات با سلام مجدد خدمت شما توضیحات در قسمت پایین ! مستندات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت farbod_play 2 ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۴۰۰ سلام مجدد خدمت دوستان چند مورد رو گوش زد کنم من مدارک رو به صورت کامل ارسال کردم شما هستید که باید مدارکی ارسال کنید مبنی بر بن دادن بنده در بازی و تی اس اصلا شما نباید تا زمانی که بحث تموم نشده تاپیک رو ببندی (این اولین باری نیست که از شما همچین چیزی میبینم ؟!) مدیر انجمن در جریان باشه که بدون اینکه بنده جواب بدم تاپیک رو بستن اقای پویا ایکس اگر تا اخر امروز مدارکی برای بنده ارسال نکنید مبنی بر بن دادن بنده مجبور میشم با اقای عدنان رضایی صحبت کنم لینک تاپیک قبلی http://hlds.ir/topic/22241-شکایت-کانتر-استرایک-devil-در-سرور-jailbreak/ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاون انجمن Devil- 203 ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۴۰۰ معاون انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۴۰۰ Ali با سلام شما شکایت جیل رو باید پیگیری میکردین که نکردین این شکایت ماله انجمن هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاون انجمن Devil- 203 ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۴۰۰ معاون انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آذر ۱۴۰۰ farbod_play با سلام یادام نمیاد که قوانین فروم به شما داده باشیم اما خب شما به دلیل تحدید بنده و نداشتن مدرک کافی شکایت شما رد شد Xبسته شدX لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده