کاربر سایت Abolfazl137791 12 ارسال شده در ۹ شهریور ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ شهریور ۱۳۹۹ نام ابوالفضل نام خانوادگی جعفری سن 22 نام شما در سرور The Alpha WOLF در خواست برای کدام سرور Jailbreak مدت زمان انلاین بودن 1-2 ساعت در روز سابقه ادمینی ندارم توضیحات با سلام، مدت زیادی هست که داخل سرور هستم، تنها دلیل درخواستم انجام برخی کار ها مثل جا به جا کردن تیم پلیر، Slay و از این دست هست. از لحاظ میکروفون هم کمی مشکل دارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Abolfazl137791 12 ارسال شده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ و همچنان منتظر... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت M_Dragon_K 0 ارسال شده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ اوف فکر نمیکردم اینقدر بزرگ باشی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت M_Dragon_K 0 ارسال شده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ فکر نکنم به خاطر میکرو فون و نداشتن مایک بهت گیر بدن برای مثال الان میس ایلین هم مایک نداره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Abolfazl137791 12 ارسال شده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ خیلی کم پیش میاد میکروفون بگیرم، بیشتر اوقات تو خونه کسی باشه نمی تونم میکروفون بگیرم؛ ولی همین الان هم فکر کنم بیشتر ادمین ها تو همین رنج سنی باشند. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت default5683 14 ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۹ b id navidinjast tel pm bd نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .