کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ نام شما در انجمن Kc تاریخ امروز بود دادا شکایت بر علیه Ahmd zoghi مستندات واستا توضیحات اقایون داداشام گفته باشم اینجی باس ماس . ولش چرت گفتم. در کل اقا وقتی میزنم وضعیت سرورها وضعیت سرور تیم اسپیک پلیراش چرا معلوم نیست بابا ممدیو من میخوام پیدا کنم یا اروین از asia-game.org/noobs/ نمیاره. در هر صورت این کارو بکنید اگ نمیشه دلیلشو بگید اگ نتونستید بگید عیبی نداره shab مستندات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاونت وب سایت SHAKIB 92 ارسال شده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ معاونت وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ اگه با گوشی بری نمیاره ولی با کامپیوتر اوکیه و نشون میده. ( اون قسمت player رو کلا نشون نمیده ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ و با همین حال شکایت بسته شد مشکلی داشتید به من تلگرام بگو :X بسته شد 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده