کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ سلام. اقا هر 1ساعت بازی کردن یا کلا بازی کردن تو کانتر1.6 چقدر حجم اینترنت رو میبره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ سلام اقا بازی کردن در کانتر1.6 انلاین چقدر از حجم اینترنت میبره ؟ هر 1 ساعت چقدر میبره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ من که واقعا راضی هستم بستگی به سرور داره. تو سرور پابلیک هر ۱ ساعت ۶۰ مگابایت میگیره سرور جیل ۸۰ مگابایت سرور دثران ۶۰ سرور زامبی ۲۰۰ سرور کریدز ۵۰ سرور مولتی مود ۱۵۰ اگر لگ بشید تو سرور حجم بالاتر میره اینو گوفتم سقف حجم است سرور مچ از هنه کمتره چون اسکین نداره ۴۰ با تشکر 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ سرور فوتبال ۸۰ سرور هایی که خیلی قدرت میخوان مثل زامبی و مولتی مود از این مود هاهم ۲۰۰ به بالا میگیرن قصد بدگوییندارم ولی حقیقته همگی عشقید❤❤❤❤❤ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ دادا مطمئنی جیل 80 مگ بر ساعت میگیره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال SBL~REZA 386 ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ در 56 دقیقه قبل، FBI_Moein18_FBI گفته است : دادا مطمئنی جیل 80 مگ بر ساعت میگیره؟ صد درصد اینطور نیست . رو 120 ایناست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، FBI_Moein18_FBI گفته است : دادا مطمئنی جیل 80 مگ بر ساعت میگیره؟ من امتحان میکنم اینجوریه حالا نهایت ۱۰۰ ۱۲۰ دیگه نیست رضا نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال SBL~REZA 386 ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ در 8 ساعت قبل، [KC] گفته است : ۱۲۰ دیگه نیست رضا با اون حد زیاد ویس گرفتن و مود هایی که داره میرسه به این حد. البته 120 یکم زیاده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .