کاربر سایت fehaw62789@smlmail.com 0 ارسال شده در ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ دوستان سلام من یه روی لبتاب خودم سرور راه انداختم، و دوستام توسط اینترنت به سرور من وصل میشن و بازی میکنیم. من میخوام اسکین که برای اسلحه ها خودم دارم روی سرورم رو اونا هم داشته باشن. مثل سرورهای اسیا گیم، که به هر سروری وصل میشی همه باید اول اسکین ها رو دانلود کنن. چطوری من باید کاری کنم که اونا هم به محض وصل شدن به سرور من خود به خود اسکین ها رو دانلود کنن؟ (دوستان روش کپی و پیست رو خودم بلدم که برای اونا هم بریزم.) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirgpg 81 ارسال شده در ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ ye host lazemte hmon copy paste kn bhtre brat 1 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت AlferD 2 ارسال شده در ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ فروردین ۱۳۹۹ https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=43979 1 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .