کاربر سایت parsaw_sh 1 ارسال شده در ۹ فروردین ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ فروردین ۱۳۹۹ دیدم سرور جدید باز شده و نیاز به ادمین کار بلد داره ولی چون تو درخواست ادمینی پابلیک 5 نبود اینجا درخواست دادم نام پارسا نام خانوادگی شهیدی سن 14 نام شما در سرور S]aLy-VaN] در خواست برای کدام سرور Public #5 مدت زمان انلاین بودن بالغ بر4 ساعت سابقه ادمینی 1 ماه اونر سرور شخصی بودم و ادمین سرور جیل بریک شادوگیمز بودم توضیحات 1 ماه اونر سرور شخصی و توانایی کار با html و cssو توانایی کار با پلاگین ها و توانایی کد نویسی و پلاگین نویسی بلد بودن تمامamxmodmenu و کار با تمام amx قابلیت شناسایی انواع چیت برای مثال تایم اسکرین شات رو زمانی میزارم که لازم باشه پلیر منو چیت رو باز کنه و دارای توانایی و محارت هستم اشنایی کامل با فلگ ها و ... کار با برنامه ها و زبان های مختلف مثل javascript و با سن کمم دارای بهترین شرایط لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ درحال پیگیری مرسی از صبر و شکیبایی شما . 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹ فعلا تکلیف پابلیک 5 معلوم نیست . هروقت به لیست درخواست ادمینی اضافه شد بیاید درخواست بدید . بسته شد . 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده