کاربر سایت Alireza_Pro 0 ارسال شده در ۲۷ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ دی ۱۳۹۷ نام شما در سرور Alireza کدام سرور Jailbreak تاریخ شکایت 1397/10/27 شکایت بر علیه [ADMIN] .:${ALIXx}$:. مستندات توضیحات سلام ، فری دی بود 4-5 نفر بودیم سرور بعد اومد منو زد گفت بیاید سرور پینتبال گفتم خو میخوای بری چرا میزنی بعد گگ داد سی ادمینی گفتم چرا گگ میدی تو مایک فحش بد بهم داد بابام وقتی شنید فحش رو دیگ نمیزاره بیام بازی کنم الان لطفا پیگیری کنید ادمینه هی فحش میده تو مایک سرور خالی شد کلا بعدش نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ALIXx 2 ارسال شده در ۲۷ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ دی ۱۳۹۷ اولا شمارو به خاطر اینکه نچسبیده بودی به در باگ زدم به دلیل اینکه سایمون گفت دوما سرور پینت بال واسه اسیا گیمه و اشکالی نداره سوما من اصلا فحش ندادم چهارم اینکه شما تو چت اسپم کردید و فحش دادید پنجم اینکه وقتی به همه گفتم بیاید سرور پینت بال سرور خالی شد ششم اینکه دوباره در سی ادمینی فحش دادید قرار بود 5 مین دیگه گگ بدم که ندادم هفتم اینکه شما با نیک یکی دیگه اومدید به شما اخطار دادم ولی گوش ندادید یادم رفت پیگیری کنم دوباره در اخر هم فکر کنم ادمین فرزاد و سوپروایزور هم اونجا بودن میتونید از اونها هم سوال کنید. پاینده باشید. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت 1382meysam 13 ارسال شده در ۲۸ دی ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ دی ۱۳۹۷ اقای علی رضا شما چرا میخوای فش بدی با نیک اینو اون میری ؟ الان نیک من دقیقا همینه چرا با این اسم میری مگه اسمت علیرضا نیس ؟؟ باز 2 دورز دیگ بین من و ادمینا مشکل بوجود میاد 3 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .