کاربر سایت Frank 9 ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ نام شما در سرور Frank- استیم شما در سرور Nmd بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن Kicked you have benn ban from this server بن شده توسط Ali eror علت بن Yechizi darmorded skin gof maskhare nafahmidm تاریخ بن Emroz علت آنبن Alaki bandd توضیحات Alaki ban dde on skini k mn drm mojaze hic moshkeliam ndre لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Frank 9 ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ Yechizi neveshte nmd fazesh chie لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Frank 9 ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ dar zemn chaange krdn skin gun mojaze v kheyli az. bache haham change miknn لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Ali ERROR 4 ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ عزیز شما تو سرور به من گفتی این وال هک داره گفتم کی جواب ندادی و اینکه دو بار اومدم شورش کنم 2 بار توسط شما هد شات شدم و اینه اومدم ازت اس اس گرفتم بار اول اس اس ندادی بار دوم اومدم بگیرم انداخت منو بیرون دفه سوم اس اس ت در اومد دیدم اسکین M4 چنج شده اس اس دارم برای اقای مدیر میفرستم برو خدارو شکر کن که بیشتر نزدم مرسی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Ali ERROR 4 ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ بفرما اینم اس اس ت 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Frank 9 ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ خیلی متاسفم که وقتی پلیری ادمین فیری میشه قوانین ادمینی رو به درستی مشاهده نمیکنه. اون تایم بن که ۳۰ دقیقه هست برای عوض کردن اسکین پلیری هست و عوض کردن اسکین گان برای فردی که خودش اسکین را میبیند هیچ مشکلی. ندارد مگر این که نوریکویل باشد که ان هم با دمو گرفتن مشخص میشه از تیم مدیریت تقاضا دارم بچه سالارو اد نکنن که دوتا هد میزنیمشون فشار میخورن @A.M @Dr.Ali لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ تیر ۱۴۰۰ با سلام اشتباه از طرف ادمین مربوطه بوده و برخورد میشه بسته شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده