کاربر سایت speed600 0 ارسال شده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ سلام من خیلی وقت cs 1.6بازی نکردم بازی م میکردم توی لپ تابم که ویندوز7بود بازی میکردم توی ویندوز10سیستم میریزم وقتی انتی چیت باز میشه بازی بالا نمیاد هرکاری میکنم run as adminstatorیا هرچی امتحان کردم چطور میتونم درستش کنم یا مثلا cs 1.6از رزولیشن 1920x1080پشتیبانی میکنه؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت speed600 0 ارسال شده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ چرا فونتش اینطوری شد موقع داشتم مینوشتم اینطوری نبود خلاصه وقتی انتی چیت باز میکنم هرکاری میکنم گیم باز نمیشه راه حل داره ویندوزم ده هس نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ با سلام اگر انتی چیت به کل باز نمیشه باید فایل "ddsxei.sys" از پوشه انتی چیت (Sxe-Injected) رو پاک کنید و مجدد انتی چیت رو باز کنید این نکته هم بگم که انتی چیت نباید از حالت Run as administrator خارج بشه. موفق باشید. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت speed600 0 ارسال شده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ بدون باز کردن انتی چیت راحت میاد بالا بازی ولی انتی چیت روی حالت run as adminstatorمیزارم تمام نسخه هاش تست کردم وقتی انتی چیت باز میکنم دیگه بازی بالا نمیاد اول مینویسه intercepting gameبعدش game injected! پایین میاد توی و هیچ جور بازی باز نمیشه توی task managerدر حال اجرا به اسمhalf-life luncherبازendtaskمیکنم دوباره باز میکنم به همین ترتیب بازی بالا نمیاد تاحالا یه2یا3گیگ انواع اقسام cs 1.6دانلود کردم ولی همشون همینطورین نمیدونم مشکل سخت افزار یا نرم افزاری Injected.txt نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .