کاربر سایت Mahdi90 0 ارسال شده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام شما در سرور J کدام سرور Jailbreak تاریخ شکایت الان شکایت بر علیه ادمین mamal مستندات توضیحات بدون هیچ دلیل بنم کرد نه ادرس دادم نه تبلیغ فقط گفتم دوستان کسی ادمینی گان گیم میخواد اونم گان گین اسیا ویرایش شده ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ توسط Mr.Sina لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mahdi90 0 ارسال شده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ در هم اکنون، Mahdi90 گفته است : نام شما در سرور J کدام سرور Jailbreak تاریخ شکایت الان شکایت بر علیه ادمین mamal مستندات توضیحات بدون هیچ دلیل بنم کرد نه ادرس دادم نه تبلیغ فقط گفتم دوستان کسی ادمینی گان گیم میخواد اونم گان گین اسیا عکس چیزی که گفتم هم دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ با سلام، طبق قانون دسته بن قسمت ادمین ها، کسی حق هیچگونه حرف از سرور های دیگه رو نداره حتی اسیا، فقط میتونید بگید بریم فلان سرور، غیر این ادمین مسئول هست که برخورد کنه باهاتون، شما به مدت 30 دقیقه بن شدید و در حال حاضر انبن هستید، موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده