کاربر سایت PejMAn 0 ارسال شده در ۱۲ آذر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ آذر ۱۳۹۷ نام شما در سرور Na'Vi MoZ استیم شما در سرور STEAM_0:0:2058381624 بن شده در کدام سرور Public #2 ارور بن Permanet Ban بن شده توسط نمیدونم علت بن نمیدونم تاریخ بن همین چند دقیقه پیش علت آنبن نمیدونم به چه دلیل بن شدم که تقاضای انبنی کنم توضیحات سلام خسته نباشید امروز مثل همیشه داشتم پلیمو میدادم یه روز خیلی عادی نه بحثی نه اس اس ندادنی یهو بن شدم خواستم دلیلشو بدونم:/ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت javadalizade 0 ارسال شده در ۱۳ آذر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ آذر ۱۳۹۷ با سلام چند وقته که ادمینا به شما شک داشتن بعد از چند تا ss گرفتن توی این اسکرین معلوم شد که norecoil دارید و بن داره ... موفق باشید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت PejMAn 0 ارسال شده در ۱۳ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ آذر ۱۳۹۷ عزیزم اینی که میبینی یه کد داره واسه تعیین ریکویل گان واسه awp 1 هست واسه Deagle 1.3 این چه ربطی داره اصلا این یه سی اف جی مجازه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت PejMAn 0 ارسال شده در ۱۳ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ آذر ۱۳۹۷ درضمن این برای کسایی خوبه که میخوان ببینن با کدوم گان ول بدن بهتره با کدوم گان تکی تکی بزنن میتونی بری از هرکی میخوای بپرسی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت javadalizade 0 ارسال شده در ۱۳ آذر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ آذر ۱۳۹۷ عزیزم شما اگر cfg داری میدیش به owner raha . اگر هم کد زدی که اون نوشته برات اومده کد رو میدی تست کنه اگر برا ما اوکی بود ان بن میکنیم . نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .