کاربر سایت HameD- 0 ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ (ویرایش شده) نام حامد نام خانوادگی معتمعدی سن 16 نام شما در سرور HameD در خواست برای کدام سرور Jailbreak مدت زمان انلاین بودن 6 سابقه ادمینی Supercisor head admin 5.6 baram asminjail va adminpub234bodam توضیحات من الان ادمین پاب شادوم ولی من همیسه میخواسم جیل ادمین شم نشده ۲ سال پلی میدم ۲ روز برا تست میتونین ادمین بدین ErFaN- پیگیری کنه ویرایش شده ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ توسط Mr.Sina لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت HameD- 0 ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ همه سرورا ادمینی گرفتم جیل برام طلسم ک از اول با اینکه بازیش میکردم موقع Default و بهداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ تایمی که زدی رو من اصلا نمیبینم اصن ندیدمت تو سرور که بگم تایم داری درخواستت رد شد دفعه بعد تایم بزار تایمتو ببینیم بعد موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده