کاربر سایت Sardar Dela 0 ارسال شده در ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ نام شما در سرور WG FREEVIP کدام سرور Jailbreak تاریخ شکایت now شکایت بر علیه SADRA مستندات توضیحات MN VA AMIR JOLBAK CT BODIM 3 BAR SHOR KHORDIM VA SP DADIM TA 0 SHE NAGHANI ADMIN DAD TR DALILESHAM NGOFT LOTFAN PEYGIRI KNID ... نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mr.Sina 28 ارسال شده در ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ خب عزیز همونطور که تو مدرکی که فرستادی هم هست ct باید میکروفون داشته باشه. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Sardar Dela 0 ارسال شده در ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ ki gofte mn mic nadashtm? نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Sardar Dela 0 ارسال شده در ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ mic dashtam fix ham bod نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Amir.RaviK 4 ارسال شده در ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ سلام من تو بازی بودم و دیدم کار صدرا درست بود شما 4 بار شور خوردی و صدا مایکتم به شدت پایین بود با اینکه پایین بود صدای مایکت و ترور شکایت داشت نگهت داشتیم تا 4 بار شورش خوردی بدیمت ترور خلاصه الان جدیدا یاد گرفتین الکی شکایت میکنین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Amir.RaviK 4 ارسال شده در ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ یه چیزی هم من بگم ادمین شورش یا نصف اوقات مایک نداره یا صداش کمه شما همین الان بیا سرور این قضیه ثابت میشه خلاصه علاوه بر این شما خودت منو الکی نزدی چند بار و گفتم اوکی یا به درخواست خودت رو دادم؟؟؟ ببین ما هر چقدر انگار خوش رفتار تر میشیم و بنتون نمیدیم انگار اشتباه میکنیم ! متاسفم واست فکر نمیکردم انقدر ادم نمک نشناسی باشی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت DeviL Plus 3 ارسال شده در ۳ شهریور ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ شهریور ۱۴۰۰ عه wg freevip امیر جان ||: کسی که شکایت کرده چه ربطی به ادمین شورش داره ؟ |: 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .