کاربر سایت AliReza1397 0 ارسال شده در ۸ آذر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ آذر ۱۳۹۷ نام علیرضا نام خانوادگی سیاحی سن 16 نام شما در سرور AliReza GhaTel در خواست برای کدام سرور Jailbreak مدت زمان انلاین بودن ساعت 3 سابقه ادمینی 7 ماه توضیحات بسیاری از عزیزان از ادمینی من راضی بودند و دوباره می خوام و با قوانین اشنایی کامل دارم ادمین خوبی برای بقیه باشم 7 ماه سابقه ادمینی داخل یک سرور دیگه بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت AcE 21 ارسال شده در ۸ آذر ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ آذر ۱۳۹۷ شما new player هستی یکم فعالیتتو بیشتر کن تا ببینیم برخوردت در حالت عادی چجوری تا بعد در مورد ادمینیت تصمیم گیری کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت AliReza1397 0 ارسال شده در ۸ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ آذر ۱۳۹۷ ببخشید من داخل سرور های دیگه ادمین بودم ! الان هم یک ماه دارم با نیک hitman وارد بازی میشم و پلی دادن من تقریبا 3 ساعت هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاونت وب سایت SHAKIB 92 ارسال شده در ۹ آذر ۱۳۹۷ معاونت وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ آذر ۱۳۹۷ تیم ادمینی سرور جیل تکمیله و فعلا ادمین جدیدی اد نمیشه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده