کاربر سایت ParhaM 0 ارسال شده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ فروردین ۱۴۰۰ نام پرهام نام خانوادگی نیک نهاد سن 13 نام شما در سرور ParhaM ReLaX~13 در خواست برای کدام سرور Jailbreak مدت زمان انلاین بودن والا زیر 6 ساعت در روز بازی نمیکنم و شاید فقط 1 الی 2 روز در ماه زیر 6 ساعت بازی کنم سابقه ادمینی حدود سه ماه پیش توی سرور جیل آسیا گیم هید ادمین بودم و توی مسابقه ادمینی جیل دو هفته پیش 15 روز ادمینی رایگان برنده شدم که متاسفانه امروز 1400/1/11 به دلیل نداشتن فلگ کیک و بن که هر ادمینی باید داشته باشه درخواست ریمو شدن ادمینیمو کردم که ریمو شد . توضیحات فکر نکنید که ادمینیو برا سودجویی میخوام و اصلا به سابقه ریمو شدن ادمینیم توجه نکنید چون 20 هزار تومان برا ادمینی پول 2 تا پفک بیشتر نیست برای همین زیاد پیگیری نکنید یا رد کنید یا قبول کنید پیام بدم برام ست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت رضا استوار 8 ارسال شده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۰ اگه برات پولی نبست یکم کوین بخر برام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۰ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ فروردین ۱۴۰۰ با سلام درخواست شما رد شد دوست داری دلیلشو بدونی ؟ پس دیروز کی بود تو سرور میگفت این ادمینی به درد مفت نمیخوره ؟! بسته شد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده