کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۸ آبان ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آبان ۱۳۹۷ (ویرایش شده) نام معین نام خانوادگی . سن 15 نام شما در سرور FBI_Moein18_FBI در خواست برای کدام سرور Jailbreak مدت زمان انلاین بودن 2ساعت یا 3.4ساعت سابقه ادمینی یه بار کو ادمین که ریممو شدم یه بارم که ادمین خریدم سرور سرزمین vip بعد سرور پابلیک خودم و دوستم توضیحات حرفی ندارم همین که یه بار ریممو شدم درس عبرت شد ویرایش شده ۲۸ آبان ۱۳۹۷ توسط Black Ops 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۹ آبان ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ آبان ۱۳۹۷ سلام. منتظر پاسخ ادمین ها هستم................. 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۴ آذر ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ آذر ۱۳۹۷ ..................................... اسپم نمیکنم. :X فقط یکم زود باشید جواب بدین. 2 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .