کاربر سایت PejMAn 0 ارسال شده در ۲۸ آبان ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آبان ۱۳۹۷ (ویرایش شده) نام شما در سرور Devile- استیم شما در سرور STEAM_0:0:1532450599 بن شده در کدام سرور Public #2 ارور بن You Have BannED FrOm The Server بن شده توسط فک کنم G0rg~^[DooM] علت بن ندادن اسکرین شات تاریخ بن یکشنبه علت آنبن چون پاکم توضیحات سلام خسته نباشید اقا ایشونو چند تا از ادمین و منیجرا گیر دادن چرا اس اس نمیدی منم گفتم چی کنم هرچی گفتن انجام دادم اومدم سرور باز میگن اس اس نمیدی 10 بار اینجور کردم تا اخر گفت اس اس ندی بن میشی.که بن داد.حتی کانترم عوض کردم باز میگه اس اس نمیدی چیکار کنم خوب من اخه نه راه فیکس کردنشو بلدین نه چیزی فقط میگین درست کن:/من حتی سی اف جیم نمیزنم ویرایش شده ۲۸ آبان ۱۳۹۷ توسط Black Ops لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاونت وب سایت SHAKIB 92 ارسال شده در ۲۸ آبان ۱۳۹۷ معاونت وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ آبان ۱۳۹۷ شما 30 مین بن شدید و واسه تایم بن تاپیک نمیزنن !! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده