کاربر سایت mohd mmad 3 ارسال شده در ۳ اسفند ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اسفند ۱۳۹۹ نام شما در سرور star_____vip استیم شما در سرور ..... بن شده در کدام سرور Multimod ارور بن lokal ban بن شده توسط .... علت بن ..... تاریخ بن 2 ماه قبل علت آنبن ..... توضیحات لطفا آنبن کنید 2 ماه شده مرC!!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mohd mmad 3 ارسال شده در ۳ اسفند ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳ اسفند ۱۳۹۹ رمز های من همه اینان کدوم چینه؟؟؟ lig 00 gl_s 00 def 150 cl_d 1 cl_c 1 sv_aim 124 cl_lw 99 cl_gg 3 name star.......vip اگه باشه اینه sv_aim 124 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mr.Sina 28 ارسال شده در ۴ اسفند ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اسفند ۱۳۹۹ دوست عزیز نمیدونم شما چرا خودتو میزنی به اون راه اولا که 2 هفته نشده که بن شدی چه برسه به 2 ماه دوما که آرامش پلیر ها تو سرور واسه ما مهمه که شما با چیت زدن آرامش اونارو بهم زدی و این یه مسئله غیر قابل بخشش هست پس سعی کن به اشتباهت فکر کنی و از این قضیه درس بگیری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mohd mmad 3 ارسال شده در ۴ اسفند ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اسفند ۱۳۹۹ خوب بگو چیت چیه ؟؟ بخدا من نمیدونم من با لبتاب بازی میکنم من 5 ساله دارم بازی میکنم تا حالا اسم چیت به گوشم نخورده بود بین خورده بود که کسی که سرور رو ساخته میزنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر سرور کانتر amir[s.n.s.f] 15 ارسال شده در ۴ اسفند ۱۳۹۹ مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اسفند ۱۳۹۹ سلام باتوجه به اینکه در سرور چیت زده بودید درخواست شما رد شد.X موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mohd mmad 3 ارسال شده در ۴ اسفند ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اسفند ۱۳۹۹ میگم نه زدم نه شنیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mohd mmad 3 ارسال شده در ۴ اسفند ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۴ اسفند ۱۳۹۹ منم اکثر میرفتم داخل مپ زامبیش اونجا چیت به چه درد میخوره؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده