کاربر سایت {*****} flexible 10 ارسال شده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۷ نام شما در سرور {*****} flexible استیم شما در سرور cs.1.6 بن شده در کدام سرور GunGame ارور بن you have banned from this server بن شده توسط نمیدونم کی بن کرده علت بن نمیدونم تاریخ بن شنبه علت آنبن واسه بازی کردن توضیحات من وسط بازی نتم قطع شد و از بازی اومدم بیرون الان رفتم بازی کنم میگه شما بن شده اید :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر سرور کانتر ToOmaj.R 12 ارسال شده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ در در ۱۳۹۷/۵/۲۰ در 10:43، {*****} flexible گفته است : نام شما در سرور {*****} flexible استیم شما در سرور cs.1.6 بن شده در کدام سرور GunGame ارور بن you have banned from this server بن شده توسط نمیدونم کی بن کرده علت بن نمیدونم تاریخ بن شنبه علت آنبن واسه بازی کردن توضیحات من وسط بازی نتم قطع شد و از بازی اومدم بیرون الان رفتم بازی کنم میگه شما بن شده اید :| شما استیم و ای پی رو به ایدی Novin_Group@ ارسال کنید واسه انبن . اشتباهی بن شدید . با ادمین مربوطه برخورد شد . 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده