کاربر سایت DarKness 10 ارسال شده در ۱۹ دی ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ دی ۱۳۹۹ نام شما در سرور TOM استیم شما در سرور 3822 0 00:19 37 0 بن شده در کدام سرور Deathrun ارور بن local بن شده توسط king_server علت بن nemidunam تاریخ بن hafte pish علت آنبن kari nakardam توضیحات system daste pesar khalam bood, omadam didam ban shodam lotfan unban konid نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _Amin_ 12 ارسال شده در ۲۰ دی ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ دی ۱۳۹۹ سلام من خودم شما رو بن کردم و دلیلش هم فحاشی و چرتو پرت گفتنت بود حالا سیستمت دست هر کسی بوده بهش یاد بده ادب داشته باشه تا مشکل پیش نیاد این بار آن بنت میکنم ولی دیگه حواست باشه موفق باشی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _Amin_ 12 ارسال شده در ۲۰ دی ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ دی ۱۳۹۹ استیمت هم اینجا با فاصله نوشتی قاطی شده یا زیر همین پست یا تلگرام paradox_xt بفرست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .