کاربر سایت goraz 0 ارسال شده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۱ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۱ نام شما در سرور goraz استیم شما در سرور STEAM_6:0:924756179 بن شده در کدام سرور Public .::TOP PLaYer's::. ارور بن local ban بن شده توسط (head-admin) black spectre علت بن فشار تاریخ بن 1400/06/26 علت آنبن بی دلیل توضیحات با سلام.داریم پلی میدیم بی دلیل بن میکنه اگه شک داریدکه چیت دارم بایدبگم70درصدسروربعلاوه ی خوده ادمیناچیترن اگه مشکل چیزدیگس که بگه فشارخوردم.من اصلانیازی به ایم ندارمچون بازیم اوکیه.باورنمیکنید؟به جرات میگم کل پلیرای آسیاروحریفم بررسی کنیدپلیرقدیمیه اسیا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت goraz 0 ارسال شده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۱ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ شهریور ۱۴۰۱ اصلاح میکنم تاریخ 1401/06/26 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاون انجمن Devil- 203 ارسال شده در ۲ مهر ۱۴۰۱ معاون انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ مهر ۱۴۰۱ با سلام با ایدی زیر شما در ارتباط باشید Xpouyax@ X بسته شد X لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده