کاربر سایت zomar 0 ارسال شده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ عرض سلام به تازگی به مشکلی روبرو شدم . وقتی sxe fhc kfhai fhcd fi vhpjd fhgh ldhn hlh ,rjd سطث رو فعال کنم بازی باز نمیشه. چکار کنم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت zomar 0 ارسال شده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ سلام به تازگی با مشکلی مواجه شدم . اگر اس ایکس ای بسته باشه بازی به راحتی باز میشه اما اگر آنتی چیت رو باز کنم دیگه بازی باز نمیشه. چکار کنم ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر فنی کانتر Soheil 51 ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ مدیر فنی کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ با سلام کانترتون رو تغییر بدین شاید درست بشه. حواستون باشه هنگام نصب انتی چیت فعال نباشه. با تشکر 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .