کاربر سایت AAA 0 ارسال شده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ نام شما در سرور o_` |_YarPouZ_| کدام سرور Public #2 تاریخ شکایت 12/20 شکایت بر علیه Amir Joekr مستندات 98821712_NewTextDocument.txt توضیحات che vaze adminie? Alaki local ban mide, in bare sevomeshe dare hamchin ghalati mikone, bazi 8v 8 shoro shode neveshte no b, baad Major Sam neveshte full, rftm b, slay mide, migam chera local ban mide. Ba player haye dg ham intorie. ogdeyie yaro aga. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت AAA 0 ارسال شده در ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ سلام، ایشون گویا من رو لوکال بن هم کرده، فرم بن هم آپلود کرده بودم پاک شده، دیروز چک کردم جفت فرم ها بود. بن رو هم پیگیری کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاون انجمن Devil- 203 ارسال شده در ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ معاون انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ با سلام شما به دلیل بی احترامی به Owner سرور بن میمونید X بسته شد X لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده