کاربر سایت Abbas Bagheri 0 ارسال شده در ۲۰ آبان ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آبان ۱۳۹۹ نام شما در سرور aBBas استیم شما در سرور STEAM_0:0:27026428 بن شده در کدام سرور Public #2 ارور بن Locally Banned بن شده توسط Head-Admin NAEEM علت بن فشاری بودن ادمین تاریخ بن 20 مهر علت آنبن چون بیخودی بن شدم و چیزی ندارم توضیحات این ادمین گفت که آنتی فلش داری منم گفتم ندارم و چندتا ss بیخودی گرفت و لوکال داد ، کلا فشاری هستن یه سری ادمینا نمیدونم چرا ، الانم منتظرم اگه مدرکی داره رو کنه ، ناموسا یکم این ادمینا کنترل کنید هر کاری دلشون میخواد میکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ آبان ۱۳۹۹ (ویرایش شده) در در 20 آبان 1399 در 08:46، Abbas Bagheri گفته است : نام شما در سرور aBBas استیم شما در سرور STEAM_0:0:27026428 بن شده در کدام سرور Public #2 ارور بن Locally Banned بن شده توسط Head-Admin NAEEM علت بن فشاری بودن ادمین تاریخ بن 20 مهر علت آنبن چون بیخودی بن شدم و چیزی ندارم توضیحات این ادمین گفت که آنتی فلش داری منم گفتم ندارم و چندتا ss بیخودی گرفت و لوکال داد ، کلا فشاری هستن یه سری ادمینا نمیدونم چرا ، الانم منتظرم اگه مدرکی داره رو کنه ، ناموسا یکم این ادمینا کنترل کنید هر کاری دلشون میخواد میکنن داداچ زیادی سخت نگیر کلا همین NAEEM هم منو بن کرد 2ماه پیش فک کنم که پیگیری نکردم سره 2 تا هدشات با Deagle زیره 10 ثانیه لوکال داد ... =)) شکی در فشاری بودن و پایین بودن سطح NAEEM نیست حالا تورو نمیدونم چیزی داشتی یا نه ویرایش شده ۲۲ آبان ۱۳۹۹ توسط Dr.Ali 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mr EhsaN 200 ارسال شده در ۱۷ دی ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ دی ۱۳۹۹ هیچ شخصی بدون مدرک در سرور پابلیک دو بن نمیشود درحال حاضر شما در لیست بن سرور نیستید درصورت وجود هرگونه مشکل به ایدی زیر در تلگرام پیام بدید @sibil لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده