کاربر سایت mi chiamo Mu$e 0 ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ نام شما در سرور mi chiamo MU$E(mas V -__-) کدام سرور Jailbreak تاریخ شکایت 16/9/2018 شکایت بر علیه admin mohammad مستندات ایشون میگه ته فریز بعد اچ پی نمیده همه دارن اچ ای میدن بش مثه آدم(که بعید بدونم) گفتم اچ پی بده توضیحات در حال پیگیریالکی زد باهاش حرف زدم پروگی کرد co-admin AM شاهده بعدم بن کرد ادمینه خیلی مزخرفیه اگرم الکی میگم یه ووت میخواد تو سایت/سرور نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mohammad! 3 ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ (ویرایش شده) با سلام 1 من داشتم شورشو جمع می کردم رفتم HP بگیرم قبلا از اینکه برم گفتم ته فریز باسید نبودید زدم 2 CO-ADMIN A.M نیستوHEAD ADMIN AM سعی کن مثل ادم حرف بزنی3 شما بی ادبی کردی بهت گفتم بنت میدم باز پرو بازی در اوردی 10 دقیقه بن شودی4 SS به اونر یا منیجر داده میشه تا تصمیم گیری کنن ویرایش شده ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ توسط mohammad! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mi chiamo Mu$e 0 ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ در 25 دقیقه قبل، mohammad! گفته است : با سلام 1 من داشتم شورشو جمع می کردم رفتم HP بگیرم قبلا از اینکه برم گفتم ته فریز باسید نبودید زدم 2 CO-ADMIN A.M نیستوHEAD ADMIN AM سعی کن مثل ادم حرف بزنی3 شما بی ادبی کردی بهت گفتم بنت میدم باز پرو بازی در اوردی 10 دقیقه بن شودی4 SS به اونر یا منیجر داده میشه تا تصمیم گیری کنن شورشی نبود بعدم علاف نیستم ببینم کی چیه ادمینیش بی ادبی هم مثه آدم حرف زدم بات مث که نفهمیدی یه جور حرف زدم بفهمی :) :x نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mohammad! 3 ارسال شده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ (ویرایش شده) در 28 دقیقه قبل، mi chiamo Mu$e گفته است : شورشی نبود بعدم علاف نیستم ببینم کی چیه ادمینیش بی ادبی هم مثه آدم حرف زدم بات مث که نفهمیدی یه جور حرف زدم بفهمی :) :x من به حرف های شما کار ندارم به زودی اونر سرور جواب شمارو میدن ویرایش شده ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ توسط mohammad! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .