کاربر سایت cheezecake 12 ارسال شده در ۱ مهر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ مهر ۱۳۹۹ با سلام و احترام میخواستم بپرسم این همه پلیر برای چی بدون هیچ اخطار و دلیل موجهی بن میشن؟! این موضوع شامل حال بنده هم میشه چون هنوز نفهمیدم که خودم "دقیقا" به چه علتی بن شدم (ایا چیت زدم یا حرف ناسزا گفتم؟؟؟) و مدیر سرور بدون هیچ تذکر و اطلاعیه دقیقی از اشتباه بنده من رو انبن میده وقتی که نمیدونم دقیقا به چه علتی بن شدم..پس ممکنه اون اشتباه رو دوباره تکرار کنم و باز دوباره بن بشم..درست نمیگم؟ از مسئولین درخواست میکنم که وقتی پلیری رو از سرور خودشون بن میدن حداقل یک [عکس یا دمویی] رو از پلیر خاطی به عنوان سند در یک جا ثبت کنند تا پلیر متوجه اشتباه خودش بشه با تشکر 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ashkan_yakoza 0 ارسال شده در ۱ مهر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ مهر ۱۳۹۹ آفرین دقیقا حرف دل ما پلیر هارو گفتی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .