ادمین کانتراسترایک ARASH.M 32 ارسال شده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۷ ادمین کانتراسترایک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ شهریور ۱۳۹۷ نام شما در سرور [Admin] ARASH کدام سرور Jailbreak تاریخ شکایت 13 سپتامبر یا ۲۲ شهریور شکایت بر علیه [Admin] ARTIN مستندات http://uploadboys.com/9ef2b025d5cced29/%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B8%DB%B0%DB%B9%DB%B1%DB%B3_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B1%DB%B2%DB%B0.jpg توضیحات اقا ابن آقای ارتین خیلی بیشعوره. ایشون وقتی من تو سرور shove میدمش الکی میاد به من فوش میده. چندین بار اومده میاد تو پیام ادمین به ادمین به من فوش میده هیچی نمیگم. به خدا بالای ده بار بهم فوش داده خوب چیکار کنم؟ ی بار اومد تو چت بم فوش داد عکس گرفتم خودتون قضاوت کنین. خدایی اگه کاری نکنید خیلی بدید 2 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت $Old Fox$ 10 ارسال شده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۷ شاید ارتین به نگاه دوستانه بهت فحش داده 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت TerM!NatoR 4 ارسال شده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ شهریور ۱۳۹۷ Artin و Arash تا شب وقت دارید به تلگرامم پیام بدید وگرنه ریموو میشید. Tired75@ 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده