کاربر سایت Arash_AdmiRaL 10 ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ نام شما در سرور AdmiRaL کدام سرور Public #2 تاریخ شکایت 17/5/97 شکایت بر علیه Admin Ebi Oghde e مستندات NooB توضیحات تو سرور ویس میدن میگم Kam K begin فشاری شد گگ کرد عقده ای لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر سرور کانتر ebiram 12 ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ سلام ایشون تو سرور هی این جمله رو تکرار میکرد Kam k begid بشون گفتم adab گفت مگه k گفتن هم ادب داره بشون گفتم مارو چی فرض کردی و دیگه بحثی نکردم باش. و من گگ نکردم یکی از سوپروایز ها بودن این موضوع رو دیدن گگ دادن ویس های هم که ما تو سرور میدادیم برای اطلاع هم تیمی هامون بود که tr کجا rush داده چیزه نامربوطی هم ویس ندادیم ایشون تایپ میکردن Kam k begid خودتون قضاوت کنید معنی این حرف ایشون چی میتونه باشه البته من توجه نکردم دیگه به حرفاشون یک سری حرفای دیگه هم زد به بنده که باعث شد سوپروایز ایشون رو گگ بدن 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Sina 47 ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ با سلام خدمت شما شکایت شما رد شد باتشکر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده