کاربر سایت abtin kamiab 0 ارسال شده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ نام شما در سرور NashenaS کدام سرور Jailbreak تاریخ شکایت 11/5/98 شکایت بر علیه ِِDanZoo مستندات توضیحات 1440 دقیقه بن برای بحث کردن :| (داشتیم فوتبال بازی میکردیم 3 گله بود بد تیم ما 6 تش زد فقط 2 تاش حساب شد . چرا؟ چون تو تیم مقابل ادمین بود) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ سلام من دیروز تو سرور بودم و دیدم و لازم دونستم بگم تقریبا شکایت از منم هست چون من تو تیم روبرو بودم. قانون فوتبال معمولی تو سرور اینه که وقتی توپ به اوت میره باید بازی از اول شروع شه. ولی وقتی اوت میشه و سایمون میخواد توپو بزنه تو گول شما جلو توپ می ایستی و گل میزنی به نظر شما این عادلانه است؟ در ضمن ۲ تا اوت شد ن ۶ تا که اون دوتا حساب نشد و ۳ ۲ ما بردیم. از این به بعد یاد بگیر همه چیزو تو شکایت بگی. باز هر دوتاتون برام عزیزید❤ با تشکر 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .