کاربر سایت GAME Bc 0 ارسال شده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ سلام بچه ها من ی مشکل جدیدا پیش اومده واسم تو بازی که میره بعد چند ثانیه ارور انتی چیت میده واسم انتی چیت هم باز هست و هم اینجکت شده تمام ورژن های انتی چیتم تست کردم چند نمونه هم سی اس نصب کردم درست نشد تا امروز مشکلی نداشت از امروز اینطور شده واسم با اینکه هیچ چیزی هم دست نزدم ورژن انتی چیتم 17.2 سی اسمم کاستوم شده ی اسیا گیم هست ممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Ashkan Bagheri 0 ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ شایدمشکلتو من بدونم به ایدیم پیام بده اوکی شد !:) Ashi_mb نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ادمین تیم اسپیک HamedHbM 6 ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ ادمین تیم اسپیک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ گلوبال بن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت GAME Bc 0 ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ داداش گلوبال بن چیه من کلا ی هفته هست دارم بازی میکنم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت GAME Bc 0 ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ اینم ویدو ن بن شدم ن چیزی انتی چیتم رانه 20210911_223916_edit1.mp4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت GAME Bc 0 ارسال شده در ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ خود به خود درست شد بعد چن روز با تشکر از دوستانی ک راهنمایی کردن 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .