کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹ سلام من 2 سال پیش بازی میکردم الان بازی نسخه استیمو خریدم و تمامی coin ها و AXE ام رفته:| مدرک هیچی ندارم (تو یه پست گذاشته بودم نمیدونم چرا پاک شد:|) ممکنه FBI_Moein... منو بشناسه چون تو همون پست هم گفته بود و اینکه coin هارو ادمین Learning بهم داده بود (اسمش 2 سال پیش Manager Ace بود) و الان هم نمیدونم ادمین هست یا نه:| اسمم هم تو بازی: (X _L!ND_ X) همین دیگه شاید Default هم یادش بیاد ولی خب یادشونم نیاد مهم نیست کلا همینجوری گفتم که اگه میشه بهم بدین اگه ندادین هم اشکال نداره ممنون ♥ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Head_Shot 7 ارسال شده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹ کوینا فکر کنم ریست شده باشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹ در 14 ساعت قبل، _(|/\/!_|[ B ]_ گفته است : سلام من 2 سال پیش بازی میکردم الان بازی نسخه استیمو خریدم و تمامی coin ها و AXE ام رفته:| مدرک هیچی ندارم (تو یه پست گذاشته بودم نمیدونم چرا پاک شد:|) ممکنه FBI_Moein... منو بشناسه چون تو همون پست هم گفته بود و اینکه coin هارو ادمین Learning بهم داده بود (اسمش 2 سال پیش Manager Ace بود) و الان هم نمیدونم ادمین هست یا نه:| اسمم هم تو بازی: (X _L!ND_ X) همین دیگه شاید Default هم یادش بیاد ولی خب یادشونم نیاد مهم نیست کلا همینجوری گفتم که اگه میشه بهم بدین اگه ندادین هم اشکال نداره ممنون ♥ سلام. خوبی؟ داداش کوین های همه ریست شده از اول. ولی اون Axe رو حضور ذهن ندارم یادم نیست ولی فکر کنم داشتی. بعد اون Learning یکی دیگست Ace هم یکی دیگست فکر کنم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال SBL~REZA 386 ارسال شده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹ در 14 ساعت قبل، _(|/\/!_|[ B ]_ گفته است : سلام من 2 سال پیش بازی میکردم الان بازی نسخه استیمو خریدم و تمامی coin ها و AXE ام رفته:| مدرک هیچی ندارم (تو یه پست گذاشته بودم نمیدونم چرا پاک شد:|) ممکنه FBI_Moein... منو بشناسه چون تو همون پست هم گفته بود و اینکه coin هارو ادمین Learning بهم داده بود (اسمش 2 سال پیش Manager Ace بود) و الان هم نمیدونم ادمین هست یا نه:| اسمم هم تو بازی: (X _L!ND_ X) همین دیگه شاید Default هم یادش بیاد ولی خب یادشونم نیاد مهم نیست کلا همینجوری گفتم که اگه میشه بهم بدین اگه ندادین هم اشکال نداره ممنون ♥ بنده یادمه که یه پست زدی که کویناتو میخواستی و معین و نینجا گفتند که داری Axe رو عکسات هم بود و بهت باز گردوندن در مورد پستت هم متاسفانه طی یسری مشکلاتی پست و فعالیت های یک سال انجمن کلا پاک شد. خوش برگشتی (2 شخصیم که نام بردی یک شخص نیستند ) نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت _(|/\/!_|[ B ]_ 74 ارسال شده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ تیر ۱۳۹۹ در کل ممنون الان یه کم گشتم تو هارد درایوم تونستم یه 2 تا اسکرین پیدا کنم تو دومی اگه دقت کنین تو چت شماره و جیمیل Adnan هست فقط همین 2 تارو دارم به کی باید بدم بهم Axe رو برگردونه؟ هرچی گشتم هم نتونستم وقتی دکمه Tab رو گرفتم اسکرین داشته باشم فقط همین 2 تا با 1 دونه مثل اون اولی هست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ~Slayer 2 ارسال شده در ۱۹ تیر ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ تیر ۱۳۹۹ درود . کویناتون برگردونده شد موفق باشید 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .