کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ نام سهیل نام خانوادگی جان سن 16-17 نام شما در تیم اسپیک -KC- مدت زمان انلاین بودن 5h سابقه ادمینی نداشتم توضیحات من پرسیدم گفتند فوله ولی وقتی یه ادمین تیم اسپیک لفت داد اومدم درخواست بدم. بچه ها منو میشناسن با تشکر.❤ 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ والا من هر وقت اومدم تی اس میبینم نیستی چجوری 5 ساعت تایم میزاری وقتی کسی نمیبینه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ در 17 دقیقه قبل، NiNjAaA گفته است : والا من هر وقت اومدم تی اس میبینم نیستی چجوری 5 ساعت تایم میزاری وقتی کسی نمیبینه؟ داداش من هستم تو نیگا نمیکنی 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ پسرم من هر 5 دقیقه تی اس جلوم بازه تو هر گیمی هم باشم میام بیرون از گیم تا یه ریکورد پلی کنم چی میگی؟ دروغ تا چه حد؟ خسته نباشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ در 13 ساعت قبل، NiNjAaA گفته است : پسرم من هر 5 دقیقه تی اس جلوم بازه تو هر گیمی هم باشم میام بیرون از گیم تا یه ریکورد پلی کنم چی میگی؟ دروغ تا چه حد؟ خسته نباشی این حرف شما دروغ محضه من اصلا شمارو تو سرور ندیدم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ =)))))))))))))))))))))))))))) باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱ تیر ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ تیر ۱۳۹۹ درحال پیگیری اسپم ندید مگرنه اخطار میگیرید 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱ تیر ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ تیر ۱۳۹۹ طبق حرفایی که من شنیدم دیگه درخواست ادمینی تیم اسپیک نده بسته شد . 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده