کاربر سایت hasan.ksif 11 ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ نام شما در سرور mmd_va_NEMSIS استیم شما در سرور .. بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن . بن شده توسط admin never _ علت بن ایپی دادن.نا معلوم تاریخ بن چند ماه پیش علت آنبن .. توضیحات سلام این ممد و نمسیس دوتا بچه های بودن که میودمدن سرور بعد یه مدتی دیگه نیومدن من تو یه پابلیک دیدمشون و پرسیدم چرا دیگه نمیاین ممد گفت علت ایپی دادن خیلی هم پشیمونم من بهش گفتم اگه دیگه این کارراو نکنی پیگیری میکنم ان بن شی اونم گفت باشه حالا اگه میشه یه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت hasan.ksif 11 ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ و اینکه شرمنده فرم پر نیست چون من جای اونا نبودم و اینکه بچه ها یه انجمن دسترسی ندارن و هیچ کاری نمیتونن بکنن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MohammadMN 24 ارسال شده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ دمت گرم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ادمین تیم اسپیک HamedHbM 6 ارسال شده در ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ ادمین تیم اسپیک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ ممده ان بن شه باز هی میگ من gt 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .