مدیر سرور کانتر Ali 21 ارسال شده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ عزیزانی که تمایل به ادمینی در سرور جیلبریک دارند لطفا فرم زیر رو به طور کامل پر کنند و در همین پست ارسال کنند: نام : نام خانوادگی : سن : نام شما در سرور : سابقه ادمینی : تایم روزانه : توضیحات : از دادن پست اسپم خودداری کنید. 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Feshar dahande 5 ارسال شده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ طاهر *عادت ندارم نام خانوادگیم رو زبون بعضیا باشه* 15 Dragomir 4 قدیمی هستم :) 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MahdiManchester 1 ارسال شده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ زیزانی که تمایل به ادمینی در سرور جیلبریک دارند لطفا فرم زیر رو به طور کامل پر کنند و در همین پست ارسال کنندع: نام : مهیدار نام خانوادگی : عبدی سن : 15 نام شما در سرور : Mon{S}Ter سابقه ادمینی :داشتم در خیلی از سرور ها تایم روزانه : 3 ساعت توضیحات : من چند بار درخواست دادم رد شدم بخاطر اینکه بن بودم امیدوار بودم ان بن شم بعد که ان بن شدم چند روز بعدش درخواست دادم که یعنی چند روز پیش درخواست دادم برا ادمینی بهم گفتن شما خیلی درخواست دادین دفعه دیگه بدین اخطار میگیرین میخوام بگم اگر من درخواستام رد شده بخاطره بن بودنم شده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MahdiManchester 1 ارسال شده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ نام اشتباه خورده یکم نام: مهدیار نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت hasan.ksif 11 ارسال شده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ سروش فلاح 15 HA(S)AN KA(S)IF nope سه چار ساعت و حتی بیشتر منو فیشار که مثل کارد و پنیریم ای ام ایکس هارم دارم یاد میگیرمو منتظر بودم ادمین جیل بخواین :D نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر سرور کانتر Ali 21 ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ مالک مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ @Feshar dahande درخواست شما رد شد فرم به صورت کامل پر نشده است. @(jolbak) درخواست شما رد شد شما ادمین هستید. @MahdiManchester درخواست شما تایید شد. @hasan.ksif درخواست شما تایید شد. عزیزانی که درخواستشون تایید شده در تلگرام پیام بدن alimah2001@ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Feshar dahande 5 ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ On 8/8/2021 at 11:44 AM, Ali said: On 8/8/2021 at 11:44 AM, Ali said: @Feshar dahande درخواست شما رد شد فرم به صورت کامل پر نشده است. @(jolbak) درخواست شما رد شد شما ادمین هستید. @MahdiManchester درخواست شما تایید شد. @hasan.ksif درخواست شما تایید شد. عزیزانی که درخواستشون تایید شده در تلگرام پیام بدن alimah2001@ اگه منظورت نام تو سرور هست دکمه شب رو بزنید دیده میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Feshar dahande 5 ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ نام: طاهر نام خانوادگی:طاهر سن:15 4 Dragomir :/ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Feshar dahande 5 ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ On 8/8/2021 at 1:36 PM, Feshar dahande said: نام: طاهر نام خانوادگی:یلقی سن:15 4 Dragomir :/ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Feshar dahande 5 ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ On 8/8/2021 at 1:36 PM, Feshar dahande said: نام: طاهر نام خانوادگی:طاهر سن:15 4 Dragomir :/ نام خانوادگی:یلقی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Scorpion. 0 ارسال شده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ نام : عمران نام خانوادگی : . سن : ۲۳ نام شما در سرور : .: Scorpion :. سابقه ادمینی : بله تایم روزانه : ۳h به بالا توضیحات : توضیحی ندارم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MohammadMN 24 ارسال شده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مرداد ۱۴۰۰ نام:علیرضا فامیل:قاسمی نژاد سن:16 نام شما در سرور:-Adler تایم روزانه:4h به بالا سابقه ادمینی:بله توضیحات:ادمین بودم pc خراب بود ریموو شدم الان اوکی شده =/ ی A]dler] دگ هم تو سرور هست اشتب نگیرید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت NavidMG 1 ارسال شده در ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ نام: محمدحسین نام خانوادگی : خلیفات سن : ۱۷ نام شما در سرور : NavidMG سابقه ادمینی : اونر سرور زندانی بودم تایم روزانه : بالای ۴ساعت توضیحات : ندارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت aminix 0 ارسال شده در ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ رضا احمدی 19سال Reza دارم بستگی داره 4 ساعت به بالا :| نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mikaeil 0 ارسال شده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ نام:میکاییل سن:16 نام من در سرور: _Mikaeil_IR سابقه ادمینی : نه ولی تقریبا بلدم کامند هاشو تایم روزانه: 5 ساعت به بالا توضیحات: دوست دارم تو سرور شما ادمین بشوم و جلو گیری از چیت و فحاشی را در سرور بگیرم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت رضا استوار 8 ارسال شده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۵/۱۷ در ۱۱:۴۴، Ali گفته است: @Feshar dahande درخواست شما رد شد فرم به صورت کامل پر نشده است. @(jolbak) درخواست شما رد شد شما ادمین هستید. @MahdiManchester درخواست شما تایید شد. @hasan.ksif درخواست شما تایید شد. عزیزانی که درخواستشون تایید شده در تلگرام پیام بدن alimah2001@ حساب hlds منو پاک کن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Unknown 0 ارسال شده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ 1- اشکان 2- باقری 3- 17 4-UnknoWn 5- 2 ماه 6- 4 ساعت 7- ندارم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Satella 0 ارسال شده در ۲ شهریور ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ شهریور ۱۴۰۰ Erfan Ataii 15 Gourbe multimod 3-4 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .