کاربر سایت mohamadsalehani 10 ارسال شده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ نام شما در سرور KHAR MAGAS استیم شما در سرور STEAM_0:0:1435650969 0 02:21 47 0 بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن Kicked :you have been banned from this server بن شده توسط nemidoonam علت بن نمیدوونم چطور ولی Vote دادن vote SP بعد که SP شروع شد دیدم زده بن شدم لطفا بگید چرا تاریخ بن 26/5/97 ساعت : 18:30 علت آنبن من نمیدوونم چرا بن شدم حالا علت بگم ؟ توضیحات ببینم شما دارید منو دست میندازید ؟ میگید انبن شدم الان میرم سرور باز میگه بن شدم :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mohamadsalehani 10 ارسال شده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ من ss هم گرفتم ایدی تل بدید نشونتون بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mohamadsalehani 10 ارسال شده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ اگه ایدی تل نمیدید من مال خودمو میدم Mohhaamm@ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Sina 47 ارسال شده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ با سلام خدمت شما موضوع در حال پیگیری است لطفا اسپم نکنید باتشکر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mohamadsalehani 10 ارسال شده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ مگه اسپم دادم :| 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
معاونت وب سایت SHAKIB 92 ارسال شده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ معاونت وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ آنبن شدید مشکلی بود تلگرام پیام بدید : @makhrob لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده