کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ سوال:من مشکل دارم که میرم تو بازی بعد توی سرور تفنکم دست چپ . جواب:ویدیو ببین تا یاد بگیری موفق باشید اموزش دست راست کردن کانتر1.6.avi 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ یه مشکل من اینجا این اموزش گزاشتم دیگه باید یه قسمت دیگه بزارم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر سرور کانتر HoseiN 51 ارسال شده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ (ویرایش شده) shma age in ramz bzni dast rast mishe dige niazi be didan on film nis to consol age in ramz bzni dast rast msihe cl_righthand 1 ویرایش شده ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ توسط HoseiN 2 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ سلام من حالا گفتم به جای اینکه کد بگم فیلم گرفتم حرف شماهم درسته در 14 دقیقه قبل، HoseiN گفته است : shma age in ramz bzni dast rast mishe dige niazi be didan on film nis to consol age in ramz bzni dast rast msihe cl_righthand 1 موفق باشی 1 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Ali chi 27 ارسال شده در ۵ شهریور ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ شهریور ۱۳۹۷ سلام از تو خوده ستینگ میشه اوز کرد 1 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .