کاربر سایت Feshar dahande 5 ارسال شده در ۸ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد ۱۴۰۰ نام امیرحسین نام خانوادگی اسماعیلی سن 16 نام شما در سرور D!CK درخواست برای کدام سرور Jailbreak مدت زمان انلاین بودن 5 سابقه ادمینی Y توضیحات @_@ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت hasan.ksif 11 ارسال شده در ۹ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ مرداد ۱۴۰۰ بمولا من سالی یبار تورو تو سرور میبینم :| -____- 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت MohammadMN 24 ارسال شده در ۹ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ مرداد ۱۴۰۰ فک کنم معنی ظرفیت پر است عوض شده تازگیا =)) 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Feshar dahande 5 ارسال شده در ۹ مرداد ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ مرداد ۱۴۰۰ On 7/31/2021 at 3:30 AM, MohammadMN said: فک کنم معنی ظرفیت پر است عوض شده تازگیا =)) kasi az shoma nazr nakhast لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Feshar dahande 5 ارسال شده در ۹ مرداد ۱۴۰۰ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ مرداد ۱۴۰۰ On 7/31/2021 at 4:41 PM, (jolbak) said: من از اون نظر خواستم په خفه shoma namal bra ishoon لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر سرور کانتر Ali 21 ارسال شده در ۹ مرداد ۱۴۰۰ مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ مرداد ۱۴۰۰ سلام درخواست شما رد شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Mr.Sina 28 ارسال شده در ۹ مرداد ۱۴۰۰ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ مرداد ۱۴۰۰ 5 ساعت قبل، Feshar dahande گفته است: shoma namal bra ishoon 6 ساعت قبل، (jolbak) گفته است: من از اون نظر خواستم په خفه در صورت تکرار حساب کاربری هر دو مسدود میشه آخرین اخطاره 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده