ادمین تیم اسپیک HamedHbM 6 ارسال شده در ۸ مرداد ۱۴۰۰ ادمین تیم اسپیک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد ۱۴۰۰ نام شما در سرور [Admin] hamed کدام سرور Jailbreak تاریخ شکایت الان شکایت بر علیه Admin never مستندات توضیحات سلام من ادمین بود م تا همین دیقه این never با من لج بود ب هدادمین psygost چلنج تایپ دادم بردم never گف با مایک اگ تایپ بدی ریکانکت میکنم تایپ دادم ریکانکت حسن کسیف و ۱۰ تا ادمین دیگم بود رفتم تو گپ ادمینا یکم اعصابم خورد بود گفتم بعد رفیقش اومده میگ never لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ادمین تیم اسپیک HamedHbM 6 ارسال شده در ۸ مرداد ۱۴۰۰ مالک ادمین تیم اسپیک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد ۱۴۰۰ Never میگ کرش خوردم بعد بهش گفتم دیوس جلو همه پلیرا و ادمینا نشنیدی چی گف همین گفتم دیدم ادمینیم ریمو گپم پاک بعد همون دست دوباره ب همون تایپ دادم بردم همین never دوباره ریکانکت کرد بد جور اعصابم خورد شده مدرک پیوی drali فرستادم بیا پیوی این ادمین نوب سریع باید ریمو شه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر سرور کانتر Ali 21 ارسال شده در ۸ مرداد ۱۴۰۰ مدیر سرور کانتر اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ مرداد ۱۴۰۰ درود با توجه به اخطارهایی که در گذشته به شما و ادمین never داده شده بود اکانت ادمینی هر دو ریمو شد. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده