کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ سلام مسابقه سرور مچ گروه ۵ نفره عضویت رایگان است اگه تیم میخواید بدید به ایدی من پی ام بدید. بچه ها اسیا ماشاا..... تیم اول = ۲۰۰ هزار تومن پول تیم دوم = ۱۵۰ هزار تومن پول تیم سوم = یک تیم با مشورتشون یه سی افجی پولی انتخاب میکنن حالا هر کدوم. یا اینکه یه سرور مچ میگیرن همیشگی. با تشکر❤ ایدی kc_eshghami@ 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ گیمرا CFG نمیزنن ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirgpg 81 ارسال شده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ تو چه سروری ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirgpg 81 ارسال شده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ من تیم کاملم رو دارم فقط سرور و بگو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ در در 15 خرداد 1399 در 03:00، amirgpg گفته است : من تیم کاملم رو دارم فقط سرور و بگو kc_eshghami@ Pm bde 1 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ~shAyAn -A- 2 ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ KC Mnm Drm Pm Midm Check Kn لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ تا ۱۲ شب دیروز صبر کردم تیم ها به ۴۰ عدد رسید و فیکس شد و ایدیمو چنج دادم احتمالا دوتا تیم بتونم بیارم سریع پی ام بدید به این ایدی با نفرات و نیک نیم (اجباری)و استیم(اختیاری) تیم اسپیک باید حد اقل ۴ نفر ار اعضا داشته باشن. ایدی سریع تا امشب ساعت ۱۲ سرورو تو ایدی میگم که تبلیغ نشود @titaniom_pro 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ~shAyAn -A- 2 ارسال شده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ Male Refigh Maram Ghabul Kn Nickesh Too Tel : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ مالک کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ تایم ثبت نام دیشب تمام شده بود بسته شد 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده