کاربر سایت mohamadsalehani 10 ارسال شده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ نام شما در سرور KHAR MAGAS استیم شما در سرور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بن شده در کدام سرور Jailbreak ارور بن Kicked :you have been banned from this server بن شده توسط ???????????? علت بن نمیدوونم چطور ولی Vote دادن vote SP بعد که SP شروع شد دیدم زده بن شدم لطفا بگید چرا تاریخ بن 26/5/97 ساعت : 18:30 علت آنبن من نمیدوونم چرا بن شدم حالا علت بگم ؟ توضیحات خدایی من نه چیت دارم نه Aim نه بی احترامی میکنم نه کاره بدی میکنم خدایی چرا بن شدم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Sina 47 ارسال شده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ با سلام خدمت شما داخل یه سرور برید و داخل کنسول status و استیم خود را اینجا قرار دهید باتشکر 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mohamadsalehani 10 ارسال شده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ بفرماید اینم استیم ایدی : STEAM_0:0:1435650969 0 02:21 47 0 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mohamadsalehani 10 ارسال شده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ STEAM_0:0:1435650969 0 02:21 47 0 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر بازنشسته Benyamin 12 ارسال شده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ مدیر بازنشسته اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ مرداد ۱۳۹۷ آنبن شدید موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده