مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ (ویرایش شده) دوستانی که علاقه مند به پیوست به تیم ادمینی پابلیک 3 هستند لطفا فرم زیر را کامل پر کنند - نام : نیک شما در سرور : سن : سابقه ادمینی : تایم ( تایم باید 3 ساعت به بالا باشه و لطفا بگید از چه ساعتی تا چه ساعتی دیگر هستید در سرور ) : توضیحات : دوستانی که فرم را کامل کردند همینجا ارسال کنند و جوابشون در همین تاپیک داده میشود و از سوال پرسیدن خودداری کنید هرگونه اسپم سبب اخطار گرفتن میشه . موفق باشید ویرایش شده ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ توسط Dr.Ali 6 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ سلام من رفیقم درخواست ادمینی میخواد بده Nick = SK.AlleN Time : 2.5h be bala Asr hast az saat 3 shoro mikone این قبلا هم ادمین بوده از کو ادمین تا سنیور ادمین رفته. و میخواد از همون تگ سنیور ادمینش شرو کنه. ولی کو ادمین یا ادمین نمیتونه شرمنده. اگ از سنیور شروع میکنید یا علی. از قدیمیاست با ReV_ هم رفیق بوده ولی یادش رفته دسترسی بالا با amx ها و cmd سن ۱۷. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mohd mmad 3 ارسال شده در ۱۳ دی ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ دی ۱۳۹۹ سلام star 18 دارم 12 تا 3 6 تا 8 برای ادمین شدن حاضرم رمز هایم بلدم 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت mahdiwda 0 ارسال شده در ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ بهمن ۱۳۹۹ نام : مهدیار mahdiar بعضی اوقات SooSk 3 16 سابقه ادمینی دارم 3 ساعت بیشتر دستور ها هم بلدم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .