کاربر سایت Kebrit 0 ارسال شده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ NiNjAaA 22 ارسال شده در در در 5 خرداد 1399 در 07:02، Alligator گفته است : تنوع تو گرفتن پول؟باگ درسته که به معنی ایراد و مشکل میشه ولی قرار نیست همه چیز به نفع ct باشه الان سایمون میتونه بگه باگ نشکون حتی اگه قبل گفتنش هم انجام بده باز سایمون میزنه طرفوct میتونه تو راندای فری بگه لدر سقف نیا اگه آیتم بهت بده بعد drop نکنی میزنتت تو راند معمولی حتی میتونه بگه آیتم دستت نباشه دیگه بقیشو خودتون بفهمیداگه قرار بر بستن باگ باشه این حرکت که تیر از دیوار رد میشه هم باگه پس باید کلا سی اس رو از بن عوض کنید پسره گل اتفاقا همه چیز به نفعه تی اره چرا چون تعدادشون بیشتره و راحت تر شورش میکنن چرا چون تی ار شاپ داره میتونه همه چیز بخره ولی سی تی نداره یه کار دیگه هم میتونی بکنی اینویز بخر شورش کن یا زلزله بخر البته نه هر راند که کوینات توک شه هر دو راند یا اگر سلول باگ هستی برو بالا سقف شورش کن ادم برا کوین جمع کردن همه کار میکنه Bet میزنه شورش میکنه لست رکوئست رو میبره بهانه الکی نیار راحت میتونی کوین جمع کنی موفق باشی. جناب نینجا وقتی کوین ندازیم چجور زلزله بزنیم ازشاپ استفاده کنیم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Kebrit 0 ارسال شده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ خوب داداش ممکنه یکی کوین داشته باشه یکی نه خو شایدم شورش بلد نباشه اونا چیکار کنن. به قول شما بت بدین وقتی کوین نیست چجور بت بدیم اومدیمو یه پلیر جدید اومد خوب مثلا تو بهش بت یاد میدی هر پلیر که جدید میا اول دو ک کوین داره کولن ۴تا بت میتونه بدهاگه همشو ببازه هیچی براش نمیمیمونه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Kebrit 0 ارسال شده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ بت ۵۰۰ تایی که کوین بیشتر میده میدن دیگه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت Kebrit 0 ارسال شده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ اگه منجرا لطف کنن کوینارو ریست کنن و دوباره کوین بدن به هر نفرم ۱۰ک بدن 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ عمو کوینا ریست شده و به کسی کوین نمیدن asia-game.org/shop برو کوین بخر 16k 5ت نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت FBI_Moein18_FBI 174 ارسال شده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ در 12 ساعت قبل، Kebrit گفته است : خوب داداش ممکنه یکی کوین داشته باشه یکی نه خو شایدم شورش بلد نباشه اونا چیکار کنن. به قول شما بت بدین وقتی کوین نیست چجور بت بدیم اومدیمو یه پلیر جدید اومد خوب مثلا تو بهش بت یاد میدی هر پلیر که جدید میا اول دو ک کوین داره کولن ۴تا بت میتونه بدهاگه همشو ببازه هیچی براش نمیمیمونه داداش انقد گ...د نباش منم الان کوینم 1600 برو شورش کن دیگه میبینی سی تی 1 نفر زنده است بزنش مردی میبینی تی ار میبره بت تی ار بده نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر فعال [KC] 188 ارسال شده در ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ کاربر فعال اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ کوین نیست ۲۰ ک کوین دشتما نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ~shAyAn -A- 2 ارسال شده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ Aslan Aziz Bet Tooye Jail Gozashtan Ke Hads Dorost Bezani Ki Mibare On Dige Bastegi Be Sathe Player va Maghzesh Dare |: نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت ErFaN - 57 ارسال شده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ ارمان پسرم اولا پلیر جدید بیاد ما خودمون کمکش میکنم هم هلپرا هستن و هم بقیه ادمینا کمکشون میکنیم و دوما هرکسی جدید بیاد کوینه دیفالت یا همون کوینه پیش فرض 2k هستم و میتونه با همون چیز میز بخره و شورش کنه و کوین جمع کنه من خودم ببینم کسی تو سرور نیست ک به پلیر جدید یاد بده خودم وقت کنم از 0 تا 100 جیل براش توضیح میدم و یاد میدم جیل فقط بانیشو باید یاد بگیری بانی رو یاد بگیری بقیشو یاد داری موفق باشی 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .