کاربر سایت cheezecake 12 ارسال شده در ۸ خرداد ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ خرداد ۱۳۹۹ نام شما در سرور cheezecake کدام سرور Public .::TOP PLaYer's::. تاریخ شکایت 99/3/8 شکایت بر علیه ARAS ( tak tir andaz ) مستندات 1905085629_ARAStaktirandaz.mp4 توضیحات تمام وقت پشت میکروفون به همه فوش ناموس میده ادمین هم باهاش برخوردی نمیکنه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۹ خرداد ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ خرداد ۱۳۹۹ درحال پیگیری 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
کاربر سایت cheezecake 12 ارسال شده در ۹ خرداد ۱۳۹۹ مالک کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ خرداد ۱۳۹۹ اولین بارش نیست قبلا هم دیدمش تو سرور پاب2 سر به سر ی پسر بچه کوچیک گذاشته بود اسمش علیرضا بود... (علیرضا خواهرتو میدی فلان کنم؟ شماره خواهرتو بده من وگرنه..) خیلی علیرضا رو اذیت کرد منم اذیت شدم. 6 ماه پیش گزارش این تخلفش رو تو اسیا گیم نوشته بودم نمیدونم باهاش برخورد شده یا نه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۹ خرداد ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ خرداد ۱۳۹۹ باشه عزیزم بزار من برم پای پیسی مطمعا باش پیگیری میکنم 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ با پلیر مربوطه برخورد شد . بسته شد . 1 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده