کاربر سایت Amir Cell 0 ارسال شده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ کاربر سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ نام شما در سرور [hacher] Amir Cell استیم شما در سرور 0:1125195182 0 00:24 31 0 بن شده در کدام سرور Public .::TOP PLaYer's::. ارور بن kicked and baned بن شده توسط [shop suport]~Hajj Ali علت بن فهش داد گفتم چی گفتی بنم کرد تاریخ بن 99.2.26 علت آنبن ان بن نشدم هنوز توضیحات گان میخواستم چراغ قوه دادم بهم گفت گاو مگ با ت نیستم ک میگم چراغ قوه نده و منم گفتم گاو خودتی گفت گاو مادرته گفتم چی گفتی حاج علی بعد بنم کرد لطفا هرچه سریع تر پیگیری کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ درحال پیگیری 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
مدیر وب سایت Dr.Ali 826 ارسال شده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ مدیر وب سایت اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ سلام شما توسط لرد علی بن شدی بی ادبی کردید زمان انبنت هم حرف میزنم کعی آنبن میشی مشکلی بود با آیدی @DokiAli در ارتباط باش بسته شد . 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ارسال های توصیه شده